Nieuwbouw

Meubelindustrie van de Voorde gaat de productiefaciliteiten van fabriek in Hulst uitbreiden. De uitbreiding bestaat uit 5000 m² nieuwbouw.

Het project wordt half maart gestart en wordt bij de bestaande fabriek  aangebouwd op het aangrenzende terrein. Na de realisatie van dit project (oktober 2016) is Meubelindustrie van de Voorde nog beter in staat om het productieproces te monitoren en waar nodig in te grijpen om de kwaliteit van de producten optimaal te houden. Er kan sneller en beter op de wensen van de klant worden ingesprongen en er zal nog efficiënter worden geproduceerd. Het resultaat is een ultra moderne fabriek, die voldoet aan alle actuele eisen, waarmee Meubelindustrie van de Voorde klaar is voor de toekomst. De nieuwe, moderne productiehal is  5000 m² groot, waarmee het totale oppervlakte van de productiehallen groeit naar 21.000 m². Dit is het gevolg van het groeiscenario dat Meubelindustrie van de Voorde nastreeft. In de nieuwe hal wordt de plaatverwerking compleet nieuw opgezet, waarbij het machinepark tevens gericht zal zijn op optimale productie van kleinere serie productie ( custom made).

Energiebesparing door duurzaam te bouwen. Duurzaam bouwen betekent ook hier dat het gebouw ontwikkeld en gebruikt wordt met respect voor mens en milieu. Zo zorgt de optimale isolatie van het gebouw er voor dat er nauwelijks verwarmt hoeft te worden en indien noodzakelijk, dan is de brandstof hiervoor het resthout dat bij de productie overblijft. Daarnaast zorgt de nieuwste LED technieken voor de optimale verlichting van het gebouw.

Relevante gegevens :

•             Oorspronkelijke productielocatie Hulst  – 30.000 m²

•             Nieuwbouw spuiterij, montagehal, magazijnen en kantoren 2000 – 16.000 m²

•             Nieuwbouw productiehal plaatbewerking  2016 – 5.000 m²

•             Totale bebouwde oppervlakte 2016 – 21.000 m²

Terug naar nieuwsoverzicht

Het laatste nieuws bij

naar boven