Nieuwbouw

Meubelindustrie van de Voorde heeft de productiefaciliteiten van fabriek in Hulst fors uitgebreid. De uitbreiding bestaat uit 5.000 m² nieuwbouw.

 

Het project is half maart 2016 gestart en is bij de bestaande fabriek  aangebouwd op het aangrenzende terrein. Na deze complete realisatie in oktober 2016 is Meubelindustrie van de Voorde nog beter in staat om het productieproces te monitoren en waar nodig in te grijpen om de kwaliteit van de producten optimaal te houden. Er kan sneller en beter op de wensen van de klant worden ingesprongen en er zal nog efficiënter worden geproduceerd. Het resultaat is een ultra moderne fabriek, die voldoet aan alle actuele eisen, waarmee Meubelindustrie van de Voorde klaar is voor de toekomst. De nieuwe, moderne productiehal is  5.000 m² groot, waarmee het totale bedrijfsoppervlakte groeit naar 19.000 m². Dit is het gevolg van het groeiscenario dat Meubelindustrie van de Voorde nastreeft. In de nieuwe hal is o.a. de plaatverwerking compleet nieuw opgezet, waarbij het machinepark tevens gericht zal zijn op optimale productie van kleinere serie productie ( custom made).

 

Energiebesparing door duurzaam te bouwen. Duurzaam bouwen betekent ook hier dat het gebouw ontwikkeld en gebruikt wordt met respect voor mens en milieu. Zo zorgt de optimale isolatie van het gebouw er voor dat er nauwelijks verwarmt hoeft te worden en indien noodzakelijk, dan is de brandstof hiervoor het resthout dat bij de productie overblijft. Daarnaast zorgt de nieuwste LED technieken voor de optimale verlichting van het gebouw.

 

Relevante gegevens :

•             Oorspronkelijke productielocatie Hulst  – 30.000 m²

•             Nieuwbouw spuiterij, montagehal, magazijnen en kantoren in het jaar 2000 – 14.000 m²

•             Nieuwbouw productiehal plaatbewerking eind 2016 – 5.000 m²

•             Totaal bedrijfsoppervlakte eind 2016 – 19.000 m²

impressie bovenaanzicht

impressie zij aanzicht

 

 

De officiele opening van de in gebruikname van de nieuwbouw heeft plaatsgevonden op 16 en 17 juni 2017.

 


 

 

IN HET NIEUWS

Familybusiness

 

10 juni 2017 - De laatste jaren zien we een duidelijke herwaardering van het familiebedrijf. Dat verwondert ons niet. Familiebedrijven zijn immers de ruggengraat van onze economie, gekenmerkt door gedegen bedrijfsvoering, passie, hoge betrokkenheid van de medewerkers en een directie die het langetermijnbelang voorop stelt.

Het vakblad Family Business spoort familiebedrijven op en portretteert ze. We bieden een levendig beeld van deze dynamische bedrijven. Meubelindustrie Van de Voorde is daarvan een mooi voorbeeld.

In het familiebedrijf uit het Zeeuwse Hulst praten vader Etienne, moeder Ludgarda en zoon Dino, de huidige eigenaar, gepassioneerd over hun vakmanschap.

Al snel gaat het.......... < lees verder > 

naar boven